De Bevers

Mis deze unieke kans niet! Boek De Bevers voor een muzikaal spektakel.

Maak je klaar voor een onvergetelijke middag of avond vol entertainment met het dynamische duo, De Bevers! Met hun unieke stijl en charismatische persoonlijkheden weten zij keer op keer het publiek te raken en te vermaken. Of je nu een fan bent van de hits ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht,’ ‘Reisje Langs de Rijn’ of ‘Vrienden voor het leven’, de veelzijdigheid van Kees of gewoon op zoek bent naar een geweldige avond uit, deze act heeft voor ieder wat wils.

Wat deze act nog extra speciaal maakt, is dat Kees Stevens niet alleen zal optreden samen met John, maar inzetbaar is als veelzijdige host, presentator en zelfs als bingo master! Met zijn charme en humor weet Kees het publiek moeiteloos in te pakken en zorgt hij voor een interactieve en levendige show.

Het succes van De Bevers was evident in 2023, met gedenkwaardige shows in Rotterdam Ahoy. Dit jaar weer twee shows in de Rotterdamse poptempel in kerstsferen waarvan er al één bijna direct was uitverkocht. Vele optredens en het vijfde seizoen van de real-life serie bevestigen hun groeiende populariteit. En alsof dat nog niet genoeg is, staan de theatershows voor 2025 ook alweer op de agenda!

De Bevers boeken voor je evenement

De succesvolle theatershow ‘De Bevers Dichtbij’ kan nu ook op jullie stage schitteren! Een programma van 40 minuten (incl meet & greet) waarin de grootste hits van John zelf voorbijkomen, maar ook nummers van zijn grote helden, waar Kees enthousiast mee zingt en danst met John en zich ontpopt als een ware quizmaster. Het publiek krijgt de kans om persoonlijke vragen te stellen aan John en Kees. Geniet vooral van de heerlijke no-nonsense humor en het liefdevolle gekibbel van dit duo. Zij zijn klaar om jouw feestje naar een hoger niveau te tillen. Waar de gelegenheid ook om vraagt; wij denken graag mee over de invulling.

Meer informatie: www.DeBeversLive.nl