John de Bever

‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’!

John de Bever breekt landelijk door met zijn hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ (ruim 26 miljoen views op YouTube). Hij steelt de show in Expeditie Robinson, brengt een duettenalbum uit met Corry Konings én zijn eigen reality serie ‘De Bevers’ krijgt in het voorjaar van 2023 een derde seizoen!

Het leven van John de Bever is een successtory. Hij is in 1980 ontdekt door Pierre Kartner, speelt in de Nederlandse en Belgische eredivisie en wordt in 1997 uitgeroepen tot ‘Beste Zaalvoetballer van de Wereld’!

Een Gouden én Platina plaat, NR1 posities, duetten met Corry Konings, Marianne Weber, Anny Schilder, Koos Alberts, én de samenwerking  met Jan Smit, André Rieu en Jack van Gelder (‘Wij Zijn Nederland’) behoren tot de hoogtepunten uit de carrière van de sympathieke en altijd goed geklede volkszanger! Hij wordt omarmd door sporters, supporters én onze ‘Oranje Leeuwinnen’.

John de Bever weet tijdens een optreden het publiek aan zich te binden. De grootste hits ontbreken niet en het repertoire wordt afgestemd op de wensen van het publiek.

Meer informatie: www.JohndeBever.nl