Sieneke

‘Prinses van het Levenslied’

De inmiddels 27-jarige Sieneke is geboren en getogen in Nijmegen en op jonge leeftijd ontdekt door Marianne Weber. Met de hit ‘Ik ben Verliefd (Sha-La-Lie)’ was ze in 2010 de Nederlandse vertegenwoordiger op het Eurovisiesongfestival in Oslo. Inmiddels beschikt de zangeres over een uitgebreide discografie en wordt er wekelijks door het hele land opgetreden.

Sieneke trapt haar tienjarig jubileumjaar af met groot nieuws! Vanaf januari 2020 is ze special guest tijdens de theatertour van niemand minder dan Frans Bauer! En dat levert een heel bijzonder duet op. Sieneke brengt, met Neerlands meest geliefde volkszanger, namelijk een prachtige medley. Ook zingt ze tijdens de shows haar nieuwe, veelbelovende jubileumsingle ‘Waar Blijft Nou De Wijn’. Dit jaar volgt er nog een nieuwe versie van ‘Ik ben Verliefd (Sha-La-Lie)’ en is er op 10 mei een eigen theaterconcert!

Met een sterk team aan haar zijde zet Sieneke zich ook de komende tien jaar met trots en veel plezier in voor het Nederlandse levenslied.

Meer informatie: www.Sieneke.com